مشاهده خبر

کارگاه آموزش مقدماتی سیستم‌های توزیع‌شده
چهارشنبه، 24 مهر 1398
کارگاه آموزش مقدماتی سیستم‌های توزیع‌شده

با ظهور اینترنت، شبکه­‌های اجتماعی، کسب­ وکارهای الکترونیکی و اخیراً اینترنت اشیاء (Internet of Things) حجم داده‌­های تولید شده در جهان به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است. حجم، تنوع، سرعت و صحت چهار ویژگی اصلی داده‌­های تولید شده محسوب می‌­شوند که باعث ایجاد مفهومی به نام کلان داده­‌ها (Big Data) شده است. در عصر حاضر ذخیره­‌سازی، پردازش و تحلیل کلان داده­‌ها به عنوان یک امر چالش‌برانگیز و حیاتی مطرح است. برای مقابله با چالش­‌های مذکور، چارچوب‌ها و ابزارهای نوینی ارائه شده است که آشنایی و کار با آنها می­‌تواند فرصت­‌های شغلی متنوعی را پیش روی متخصصان این حوزه قرار ­دهد.

به منظور آشنایی و توانمندسازی دانشجویان، فارغ­‌التحصیلان و علاقمندان به حوزه کلان داده­‌ها و اینترنت اشیاء، مرکز محاسبات سریع دانشگاه کردستان اقدام به برگزاری اولین کارگاه آموزش سیستم­‌های توزیع شده نموده است. این کارگاه روز پنج شنبه، دوم آبان 1398 در محل سایت کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

در این کارگاه یک روزه، مطالب زیر پوشش داده می‌­شود:

• مقدمه‌­ای بر پردازش توزیع­ شده با رویکرد استفاده در کلان داده‌­ها و اینترنت اشیاء
  • معرفی، نصب، پیکربندی و شروع کار با هدوپ  (Hadoop)
  • ذخیره و بازیابی داده­‌ها در سیستم فایل توزیع شده هدوپ  (HDFS)
  • مدل برنامه‌­نویسی نگاشت-کاهش  (Map-Reduce)
  • معرفی، نصب و شروع کار با اسپارک  (Spark)

* مبلغ سرمایه‌گذاری: 50 هزارتومان
* کد تخفیف 10 هزارتومانی، ویژه دانشجویان دانشگاه کردستان
(برای دریافت کد تخفیف به آی‌دی @reza_behzadpour پیام دهید).

علاقمندان برای ثبت نام می‌توانند به آدرسhttps://evnd.co/Z60TV  مراجعه نمایند.

برای شرکت‌کنندگان در این دوره گواهی معتبر از طرف مرکز محاسبات سریع دانشگاه کردستان صادر خواهد شد.

منبع: مرکز محاسبات سریع دانشگاه کردستان

تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به دانشگاه کردستان است.
نیروگرفته از: سامانه مدیریت محتوای ژیرو